Se også

Kontakt mig for en uforpligtende dialog om de resultater I gerne vil opnå.

Benyt dig gerne af kontaktformularen her på siden eller ring til mig på 40 40 21 94.

Mine metoder

Ingenting slår handling. Du er som leder nødt til at handle, hvis der er et problem eller hvis du vil styre virksomheden i en bestemt retning.

Alle virksomheder er forskellige, det samme er organisationernes udfordringer.
Heldigvis kan alle lære, hvordan de skal handle aktivt for at tackle problematikker og udvikle forretningen.
 
Hvis I har brug for nye redskaber til at udvikle, lede og styrke forretningen, har jeg mere end 15 års erfaring som virksomhedskonsulent og coach i ledelse.
 
Jeg hjælper med:

  • Personlig coaching
  • Ledercoaching
  • Leder- og salgsuddannelse
  • Teamcoaching


I er velkommen til at kontakte mig(indsæt link), hvis I vil vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer.
 
 


Fokus på aktive handlinger og målbare resultater
 
Jeg bidrager til ledere med nye redskaber, som du kan bruge til at håndtere forandringer i virksomheden. Mit arbejde tager udgangspunkt i din hverdag, så jeg kan hjælpe med præcis jeres udfordringer i forbindelse med at lede en virksomhed.

God ledelse handler om at motivere medarbejderne og drive en sund forretning. Mit fokus er, hvordan du som leder kan skabe et godt arbejdsmiljø, som viser sig positivt på bundlinjen i sidste ende. Jeg stræber således efter, at I hurtigt kan se effekten af et coachingforløb i hele forretningen.


 
Udgangspunkt i hverdagen
 
Jeg er en erfaren og kompetent konsulent, som i fællesskab med dig, tager udgangspunkt i din hverdag, dit arbejde og dine arbejdsmetoder. En god indsigt skaber, ifølge min erfaring, grobund for et personligt coaching forløb, der giver dig værktøjer, du let kan bruge i praksis. I løbet af et forløb får du redskaber, du aktivt kan bruge med det samme.


 
Personlig udvikling og ledelse
 
Jeg arbejder som personlig coach både med, hvordan du kan udvikle sig som person på arbejdspladsen og derhjemme. Det kan være svært selv at se indad. Af den grund er en ekstern konsulent ofte en god måde at sætte dit arbejds- og privatliv i perspektiv.

Jeg specialiserer mig især i ledelsesudvikling, hvor jeg hjælper ledere i erhvervslivet med at lære sig selv og sine medarbejdere bedre at kende. Det giver mulighed for en bedre udvikling, der både viser sig positivt personligt, men også økonomisk i forretningen.


 
Lær dine medarbejdere at kende
 
De fleste ledere ønsker redskaber til at skabe et sundt arbejdsmiljø, der får forretningen til at vokse.
Enneagram-testen(Indsæt link) er et effektivt værktøj til at finde frem til din egen og dine ansattes personlighedstyper. Jeg bruger enneagrammet, når jeg rådgiver virksomheder, da det er et effektivt værktøj til at vurdere, hvordan du motiverer og udvikler dig selv og dine kolleger bedst.


 
Kurser
 
Jeg skræddersyr kurser(indsæt link) inden for især ledelse og salg, som passer til jeres virksomhed. Jeg adskiller mig fra andre ved at forme et kursus, der tager udgangspunkt i jeres virksomhed. Jeg fokuserer således på, at kurset giver jer konkrete metoder, som I kan implementere i forretningen med det samme.Kontakt mig og begynd jeres udvikling
 
Hvis I kan se fordele i at udvikle jer og styrke virksomheden fremover eller savner nye værktøjer til at håndtere forandringer og udfordringer, så kan jeg hjælpe jer på rette vej. Jeg har mere end 15 års erfaring og tager udgangspunkt i jeres virksomhed. Derfor kan jeg sammensætte et forløb, der klæder jer på til at styre organisationen i en positiv retning.
 

 

Kontakt Coach

Jeg har været selvstændig konsulent siden 2003. Mit primære fokus er som personlig coach for top- og mellemledere i danske virksomheder.

Ring hvis du har nogle spørgmål og lade os tage en snak om mulighederne.

+45 40 40 21 94

Du er altid velkommen til at kontakte Carsten Wendt, for at høre nærmere.

carsten@carstenwendt.dk

TOP