Se også

Kontakt mig for en uforpligtende dialog om de resultater I gerne vil opnå.

Benyt dig gerne af kontaktformularen her på siden eller ring til mig på 40 40 21 94.

Om Carsten Wendt

Som personlig coach for institutioner og virksomheder, har jeg gennem de sidste mange år hjulpet forskellige organisationer med at skabe bedre balance i hverdagen.

Det forbedrer leve- og arbejdsvilkårene og er således til stor glæde og gavn for både ledere, medarbejdere, børn og forældre.

Jeg har været selvstændig konsulent siden 2003. Mit primære fokus er som personlig coach for top- og mellemledere i danske virksonheder. Jeg har også været "hus" coach og underviser hos salgsorganisationer som Søndagsavisen A/S og Gram A/S.

Målet er altid det samme - at opnå målbar resultater typisk på en "no gain - no pay" basis.

Fra 2001 til 2003 var jeg konsulent hos Cultivator. Mit ansvarsområde var undervisning på taktisk, strategisk og operationelt niveau. Typiske emner var salg, salgsledelse, værdiledelse og forretningsudvikling. Jeg fungerede også som ekstern salgschef i forskellige virksomheder og brancher med eget salgsbudget.

Blandt de resultater havde jeg glæde af f.eks. at hjælpe en IT kunde med at hæve deres bundlinje fra minus 750.000 kr til over 600.000 - på kun 6 måneder.

Tidligere var jeg salgs og Marketingschef/Country Manager hos Pioneer Danmark hvor jeg var 100% ansvarlig for virksomhedens totale salg.

 

Se det fulde cv og kom i kontakt med Carsten Wendt på Sociale medier.

Kontakt Coach

Jeg har været selvstændig konsulent siden 2003. Mit primære fokus er som personlig coach for top- og mellemledere i danske virksomheder.

Ring hvis du har nogle spørgmål og lade os tage en snak om mulighederne.

+45 40 40 21 94

Du er altid velkommen til at kontakte Carsten Wendt, for at høre nærmere.

carsten@carstenwendt.dk

TOP