Se også

Kontakt mig for en uforpligtende dialog om de resultater I gerne vil opnå.

Benyt dig gerne af kontaktformularen her på siden eller ring til mig på 70 27 21 94.

Coaching

Har du brug for et coachingforløb, hvor der er fokus på dig og personlig udvikling?

Så finder du her en række coachingforløb, som alle har til formål at udvikle og styrke dig i alle livets forhold. Alle forløb inddrager brugen af Enneagrammet, hvis det altså giver mening i forhold til dig og dine behov.

 

Coaching og Enneagrammet

Med hjælp fra Enneagrammet har du en unik mulighed for at få et indre kendskab til dig selv og andre. Du opnår dermed en bedre forståelse af dig selv og menneskerne omkring dig. Du bliver bevidst om egne og andres sider samt reaktionsmønstre og lærer samtidigt at tackle situationer på en måde, som gavner alle parter.

Vælg mellem følgende coachingforløb:

Hvad enten du ønsker coaching i forbindelse med arbejde eller privatliv får du i et coachingforløb et større overblik og overskud i hverdagen. Bliv bevidst om dig selv, dine behov og prioriteter, og bliv klogere på, hvad du vil, hvad du er i stand til, og hvordan du bedst muligt når dine mål i livet.

Når puslespillet går op

Personlig coaching, teamcoaching og ledelsescoaching handler alle om at skabe balance i hverdagen – både for den enkelte og for hele organisationer.Læs mere om de enkelte coachingforløb her på siden eller ring på telefon 70 27 21 94 for yderligere information.

Kontakt Coach

Jeg har været selvstændig konsulent siden 2003. Mit primære fokus er som personlig coach for top- og mellemledere i danske virksomheder.

Ring hvis du har nogle spørgmål og lade os tage en snak om mulighederne.

+45 70 27 21 94

Du er altid velkommen til at kontakte Carsten Wendt, for at høre nærmere.

carsten@carstenwendt.dk

TOP